Seksuelle fantasier

Seksuelle fantasier.

Du har det, har du ikke? Tabu fantasier. Har ikke alle det? En fantasi som føles så tabu, at det er så vidt man tør å ta den frem, selv alene. Men den smyger seg frem iblant. Fordi det er akkurat den som får deg til å nå klimaks, raskt og intenst. Kanskje prøvde du å ikke tenke på den, akkurat den fantasien. Den er for tabu. Kanskje skammer du deg.

Men tenk om du hadde noen å dele det med, dine innerste fantasier. En som bare gjør fantasiene dine til noe vakkert og sexy. En som fikk deg til å føle deg så trygg, så trygg at du tar frem fantasien, leker med den, blir venn med den.

En slik mann traff jeg, en mann som får meg til å føle meg trygg og komfortabel. En mann som har fått meg til å elske min egen kropp, til å elske fantasiene mine. Som har åpnet en ny verden for meg, en reise i det seksuelle universet. En reise vi tar sammen.

Elskeren min elsker å høre fantasiene mine. For eksempel, da jeg fortalte han at jeg hadde lyst til at han skulle binde meg fast, sette bind for øynene mine og «bruke» kroppen min. Han tente på det fordi jeg tente på det, vi bestemte oss for å prøve. Gjorde det til et rollespill. Det åpnet opp for å prøve å leve ut stadig nye fantasier. Deilige pirrende opplevelser jeg ikke ville vært foruten. Jeg tror at flere forhold kunne vært beriket om man hadde delt noen fantasier med hverandre. Men man er kanskje redd for hva partneren vil tenke, eller tro. Det går an å bli sjalu på en fantasi også. Det vet jeg, fordi jeg tidligere i livet har opplevd det. Men en fantasi er egentlig helt ufarlig, det er ikke meningen at man skal leve ut alle. Jeg tror det er derfor det er tabu. Man er redd for at hvis man snakker om dem, er det ensbetydende med noe du vil gjøre på ordentlig. For meg har fantasiene våre blitt en stor berikelse. Vi lever ut mange av dem. Vi snakker om dem, vi ler, har sex, leker med dem.

Når jeg sitter her alene og skriver om dette, reflekterer over dette med fantasiene, er det en tanke som kommer smygende. Hvorfor har mennesket fantasier? Hvorfor har vi denne evnen? Sett fra naturens side. For at de skulle være hemmelige? Virkelighetsflukt? Krydder i hverdagen? Jeg kunne skrevet på sidevis med spørsmål rundt akkurat det. Men tenker, det kan ikke bare være fordi man skal gjemme dem inne i sitt eget hode. Men det er min oppfatning. En oppfatning jeg nok aldri hadde fått, om det ikke hadde vært for at han, klarte å åpne denne fantastiske verdenen for meg. Åpne døren til fantasiene.

Jeg har nevnt det for flere venninner, tabu fantasier. Merker at de blir litt unnvikende med en gang. De vil ikke snakke om det. Ingen vil snakke om det. Det gjør dem flau. Men de innrømmer det, at de har noen fantasier de egentlig ikke kan tenke seg å fortelle til noen. Jeg skjønner det. Jeg ble også flau, men ikke nå lenger. De har blitt en berikelse i livet mitt. Det er som å leke igjen, bare på en annen måte. Jeg snakker ikke egentlig om dem jeg heller. Men med elskeren min kan jeg snakke om dem, leke med dem i deilige rollespill. Være fri. Opplevelsen er så befriende for meg at jeg måtte dele det med noen. Jeg følte at jeg kunne ikke holde alt dette for meg selv. Derfor bestemte jeg meg for å lage meg en blogg. En blogg som også min elsker skriver innlegg i. Bloggen min er anonym. Den må være det på grunn av at mye av det jeg skriver om er tabubelagt. Dette er min og min elskers hemmelighet. Vår hemmelige deilige verden, vårt seksuelle univers. Fylt av deilig sex, tillit og kjærlighet. Tillit er nøkkelen. Nøkkelen til alt.

Jeg skrev en gang, jeg er som en båt som har ligget fortøyd, uten at jeg selv helt visste det. Han klarte å løsne fortøyningene mine. Tok meg med inn i en verden jeg bare trodde eksisterte i fantasien. Jeg elsker å være i den verden. En intens verden av magiske opplevelser og deilige orgasmer, mange orgasmer. Med han så er jeg i himmelen, i sexhimmelen. Der svever jeg rundt som en supernova. I bane i vårt seksuelle univers. Jeg klarer å slippe meg helt fri. Jeg tenker ikke, jeg føler, lever i fantasiene. Lar deilige berøringer styre kroppen min. Lede meg til klimaks om og om igjen. Det er som å svinge innom en annen dimensjon, en dimensjon hvor den seksuelle utgaven av meg lever. En side bare han vet om. Ingen andre vet om den, ingen andre har sett den. Det er en hemmelighet. Vår hemmelighet. 

Jeg har en liten oppfordring til dere som leser dette, fortell eller skriv ned en av fantasiene du har. Den første fantasien jeg fortalte om, var fantasien om å ha sex med en kvinne. En fantasi som visstnok er ganske vanlig. Jeg husker han sa at han syns den var søt, jeg hadde aldri sett på den som søt. Men når jeg åpnet opp mitt seksuelle sinn, og fant frem fantasi etter fantasi som lå godt gjemt inni meg. Da tenkte jeg det selv, kanskje var den litt søt. Skal sies at jeg modererte den litt første gangen jeg fortalte om den. Men skriv ned en fantasi, for deg selv, eller send den til din partner. Gjerne send den til meg også om du vil. Det hadde jeg satt pris på. Jeg kan nås på mailadressen: scorpiogirlc@hotmail.com . 

 

 

 

4 kommentarer

Lene

20.01.2017 kl.19:38

Utrolig bra skrevet ! Ja, kanskje man skulle prøve det, skrive ned en fantasi. Av ren nysgjerrighet, er bildet av deg?

scorpiogirl

21.01.2017 kl.14:16

Lene: det er meg på bildet, elskeren min som har tatt det;)

Elskern til supernova

21.01.2017 kl.08:13

Lena,

Kan si såpass at det er hverfall min hånd nede til venstre. Og jeg som tak bildet !

Har mange-mange flere bilder og filmer av den sexy-zote lille lekre rumpa !

😊😈

DatingMagasi.net

27.02.2017 kl.23:19

Hei! Vi vil ha bloggen din på DatingMagasi.net ! :)

scorpiogirl

11.03.2017 kl.15:23

DatingMagasi.net: send meg en Mail på scorpiogirlc@hotmail.com

Skriv en ny kommentar

scorpiogirl

scorpiogirl

36, Trondheim

Send meg gjerne en Mail om du vil spørre om noe. scorpiogirlc@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits