Mitt heroin.Båten han jobber på ligger inne på verksted. Noe som har betydd nye muligheter. Muligheter for hete treff og overnattinger.  Det har vi benyttet av oss noen ganger nå. Timesvis, med deilig sex. Øm sex. Rå sex. Hard sex. Dominant sex. Kosesex. 

Idag fikk jeg bind for øynene, kåtheten og spenningen gjorde at jeg var glad og smålo litt. Jeg klarte ikke å la være, men lettet på  øyebindet og kikket litt. Noen ganger. Tre ganger. Han oppdaget det og klasket meg på rompa, først forsiktig, så litt hardt. Alle mine sanser ble på en måte ekstra forsterket. Hver eneste berøring kjentes i hver en celle i kroppen. Overveldet meg med kåthet. Kastet meg inn i det universet, der hvor alt er lov, der det bare er våre nakne svette kropper og het dampende sex. Og kroppen min som bare vil ha mer, og mer, og mer. Den tar over hele meg. Kåtheten han gir meg, styrer kroppen min, fyller hodet mitt med fantasier jeg aldri har tort å tenke. 

Han knullet meg hardt idag, bak fra. Så hardt at det var litt vondt. Men jeg ble bare kåtere av det, og kroppen min , han styrte den, han eide den, brukte den. Han kontrollerer den. Sender den ut i de deiligste orgasmer, gang på gang. 

Her jeg sitter og skriver, kjenner jeg pulsen slå i underlivet. Hun er øm og hoven. Men den pulserende ømheten utløser små deilige sammentrekninger, det får meg til å få lyst på mer. Sånn har jeg det ofte etter å hatt hete treff med elskeren min. Iblant er det ille, nesten som tortur. Kroppen får aldri nok. Den vil bare ha mer og mer. Og ingen andre enn han kan tilfredsstille hungeren, for hungeren er etter han. Hans kropp. Hans hud. Hans hender. Hans lepper. Hans kuk. Men han har vekt meg. Det er han, kun han, som har gitt meg så sterke intense deilige følelser. Kroppen svever sammen med han, på bølger av nytelse og orgasmer. Tryggheten jeg føler naken sammen med han er unik. Ante ikke at det eksisterte, i virkeligheten. Det var min aller sterkeste fantasi, helt siden tenårene. Å ha den sexen vi har. Jeg er avhengig, han er mitt heroin. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

scorpiogirl

scorpiogirl

36, Trondheim

Send meg gjerne en Mail om du vil spørre om noe. scorpiogirlc@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits