Jeg hatet kjønnsleppene mine

Jeg var veldig ung da jeg ble oppmerksom på det. Det var da jeg kom i puberteten. Jeg husker at jeg først trodde det var slik for alle. At alle hadde det. Jeg fortalte det til en venninne av meg, at jeg hadde oppdaget at kjønnsleppene mine stakk litt utenfor. Hun skulle se på seg selv. 

Dagen etter på skolen kunne hun fortelle at hennes kjønnslepper ikke syntes utenfor. Fra den dagen skammet jeg meg over dem, jeg hatet dem. Jeg var 12 år.

Jeg begynte å hate å dusje etter gym og svømming. Jeg var redd noen skulle legge merke til det. Legge merke til at jeg var unormal. Tidlig begynte jeg med gru å tenke på den dagen jeg skulle ha sex med noen. Jeg hadde tidlig i tenårene en stor seksuell lyst, jeg tok mye på meg selv. Fantaserte om sex, sex på ordentlig. Men tanken på mine store kjønnslepper gjorde det til en stor bekymring.

Jeg var pen og populær. Fikk mye oppmerksomhet opp gjennom tenårene. Jeg flørtet og kysset, lot guttene ta på kroppen min. Helt til navlen. Prøvde de å ta hendene nedenfor navlen, da gikk jeg. Jeg ville ikke noen skulle oppdage kjønnsleppene mine. Jeg tenkte at om ingen så dem, så ville de tro jeg var "perfekt ".

Men etter inntak av litt alkohol prøvde jeg å ha sex. Til slutt, med årene fikk jeg et slags sexliv. Men jeg hatet munnsex og jeg hatet at noen brukte fingre på meg. Skjedde en av de tingene, da mistet jeg all lyst. For da klarte jeg bare å tenke på kjønnsleppene.

Så jeg unngikk det, munnsex. Selv om menn sa jeg var vakker og gjerne ville gi meg det, ble jeg aldri trygg. Trygg på dem, eller på kjønnsleppene. Jeg klarte aldri å tro det, at jeg så pen ut nedentil. Fordi jeg selv hatet dem. 

Forspill ble aldri noe for meg, jeg unngikk det, fordi da slapp jeg fokus på underlivet mitt med hender og munn. Til slutt, jeg hadde aldri forspill. Trodde selv også at det var bortkastet tid. Jeg trengte det ikke. I et forhold på over 15 år hadde jeg så og si aldri forspill. Jeg savnet det heller ikke, det var slik jeg ville ha det. Jeg visste ikke hva jeg gikk glipp av heller.

Jeg syns det var forferdelig å være til gynekolog på grunn av det. Jeg husker første gangen jeg skulle til en gynekolog. Jeg fortalte han om det, følte på en måte at jeg måtte forberede han. Han smilte og sa at jeg var helt normal. Men jeg følte det allikevel ikke slik. Jeg bruker samme gynekolog idag, 20 år etter. På grunn av kjønnsleppene har det aldri vært aktuelt å gå til noen andre.

Til og med da jeg fødte barn, tenkte jeg på det. At jeg måtte vise frem kjønnsleppene. Jeg hatet det. Det er synd, det tok mye fokus fra selve fødselen ifra meg. 

Dette er et problem som er veldig alvorlig for mange. Det har preget mitt liv bestandig. Det har egentlig ødelagt mye for meg. Jeg ser det i dag. Men jeg fikk aldri tryggheten, eller tilliten til noen når det gjaldt mitt eget underliv. 

Jeg begynte å sjekke muligheten for operasjon. Jeg følte at jeg aldri kom til å kunne gå rundt naken, eller ha sex med noen. Aldri kom til å kunne slappe av å nyte munnsex før jeg var kvitt dem. Jeg kontaktet en klinikk.  Legen advarte meg om at det kunne bli vanskelig å oppnå orgasme etter operasjonen. Det var en risiko. Jeg tenkte at det ikke var så farlig, jeg ville heller føle meg vel, være stolt av mitt eget underliv. Det føltes mye viktigere for meg enn å få orgasme. Jeg fikk time til konsultasjon på et privat sykehus. Det var seks ukers ventetid. Endelig tenkte jeg. Nå skal ting bli annerledes.

Ting ble annerledes. På en helt annen måte enn jeg hadde tenkt.

Det var på dette tidspunktet at kapteinen begynte å sende meg meldinger. Elskeren min.

Dere som har lest bloggen min, kjenner til mye av hvordan sexlivet mitt er idag. Jeg trodde ikke at noe slikt kunne eksistere, i hvertfall  ikke for meg. Jeg hadde slått meg til ro med det. Men selv før jeg traff han gjorde han meg trygg. Jeg følte en umiddelbar trygghet til han. Han hadde en slags stille godhet over seg. Fikk meg til å føle tillit, en tillit jeg aldri før hadde følt. Jeg fortalte han om det, om kjønnsleppene mine. Jeg husker han var bekymret over hva jeg skulle fortelle. Han lo litt og ble lettet over at det "bare" var det. Sammen med han tenker jeg ikke på det. Jeg føler meg avslappet, trygg og sensuell. Det er fantastisk. Jeg har på en måte oppdaget min egen seksualitet på nytt. Eller kanskje jeg først, sammen med han, oppdaget den?

Og han syns underlivet mitt er vakkert, jeg tror han, for første gang i mitt liv tror jeg noen som sier det.

Tillit er nøkkelen, tillit er alt. Det hadde aldri fungert uten tillit. Jeg tror, for min del, etter så mange år, at det ikke vil fungere på samme måte med noen andre. Men med han er jeg trygg, uansett. Det gjør meg glad, men også redd. Redd for at det skal skje noe, sånn at jeg mister det. Redd for at noe skal skade tilliten. 

 Jeg vet det er mange som plages med akkurat dette. Jeg kunne sikkert skrevet flere sider om det.  Men om akkurat du som leser dette vil spørre meg om noe, send meg en Mail eller legg igjen en kommentar. Jeg lover å svare så godt jeg kan.

Scorpiogirl.

#kjønnslepper #sex #elsker

28 kommentarer

12.12.2016 kl.00:36

Har også det samme "problemet". Skjemmes veldig over underlivet mitt, og lar heller aldri kjæresten min gå ned på meg, unngår oftes også forspill. Jeg skjønte ikke helt slutten av innlegget, tok du den operasjonen? Jeg har sett mye og vurdert dette selv. Hvis du har gjort det, hvordan er sexen i dag?

scorpiogirl

12.12.2016 kl.07:25

Anonym: Hei, jeg tok ikke operasjonen. Det et jeg glad for. Har du pratet med kjæresten din om hvordan du har det? For meg hjalp det å være åpen om problemet til han. Bare synd at jeg ble over 30 år før jeg torte å være så ærlig om det. Jeg skjønner veldig godt hvordan du har det, håper det ordner seg for deg:)

linn

12.12.2016 kl.01:27

slitt me de selv hatet de, mine var mye verre en omtrent alle andre jenter sine

scorpiogirl

12.12.2016 kl.07:20

linn: Tror det er utrolig mange som sliter med det, dessverre.

12.12.2016 kl.18:48

Jeg har fint underliv men slite med utflod xD verre det

Thomas

12.12.2016 kl.18:57

Tenkte jeg skulle komme med en kommentar som sikkert ikke endrer synet på dette til dere som sliter med det men gjør det allikevel. At en mann skal synes underlivet deres er ekkelt er uhyre sjeldent. Vi menn er ikke så kompliserte på dette velger jeg å tro, vi er egentlig bare glad for at vi får anledningen til å bruke tid på/med herligheten uansett. Min samboer hadde også komplekser for dette men tror jeg har overbevist henne om at jeg faktisk liker at hun er som hun er.

Vet det er lett for meg å si, men ikke tenk så mye på det. Hvis det er et one night stand bryr ikke mannfolk seg om det uansett. Tøm, røm og gløm ble det kalt da jeg var "ung". Hvis det er en potensiell partner så fortell han om det, 99% sikkert at han vil like deg som du er.

scorpiogirl

12.12.2016 kl.19:14

Thomas: Takk:)

12.12.2016 kl.20:40

jeg har det samme problemet:| hvor store er dine?

scorpiogirl

12.12.2016 kl.20:56

Anonym: Har ikke målt dem, men jeg syns de er ganske store. Dette er absolutt noe det burde bli mye mer åpenhet rundt.

Elskeren til Scorpiogirl

12.12.2016 kl.22:10

Til anonym som spør om hvor stor Scorpiogirl sine fittleppe er. Jeg har svaret:

De er helt normal. Æresord!

Ikke engang noe jeg bare sier!

Som det fremgår av bloggen til Scorpiogirl, så skjønner alle som har fulgt den en stund, at jeg syns de er helt fantastiske. Som det også fremgår i bloggen hennes, ikke noe jeg nødvendigvis er stolt av, så har jeg bra sammenligningsgrunnlag gjennom årene!

Jeg har vært en rundbrenner. ALDRI tenkt en dag om fittleppan var uttafør eller inni. Men etter at Scorpiogirl fortalte meg om innlegget ho skrev på, å jeg fikk lese det før ho posta det, har jeg prøvd å huske. Mener, tror, de fleste har det slik at de stikker litt ut. Det er mest vanlig!

Det jeg ælsker med innlegget til Scorpiogirl, er historien om hvordan Scorpiogirl's sexsualitet er født på ny! Som en fugel-fønix ut av asken! Det et så fantastisk, at hun i "voksen" alder, gjennoppdage sin egen sexsualitet.

Du som sier du ikke skjønner slutten av innlegget til Scorpiogirl. Les resten av bloggen også. Der finner du svaret ditt

:)

Jente! Dere som har komplekser for kjønnslepper, eller pupper, eller hva det måtte være. La dere inspirete av Scorpiogirl. Svaret er IKKE oprasjon! Svaret er faktisk at det fins en, eller ei, der ute som forgude deg slik du er. Om DU bare lar han, eller henne. Du må tør å la akkurat den person, han eller hun, få blåse liv i din indre glød. Du må la den personen få vekke din indre prinsesse.

scorpiogirl

12.12.2016 kl.22:27

Elskeren til Scorpiogirl: Takk snille gode, deilige, fantastiske du:)

Sandra Hansen

13.12.2016 kl.13:44

Uff jeg kjenner godt til følelsen...Har lenge følt dette selv og jeg har til og med venninner som faktisk mener de er litt store.. Men de jeg har hatt sex med har sakt at de digger det å syns det er normalt og sexy.. Jeg mener noe helt annet, men det er mest i mitt hodet! Så bra du fant noen du kunne føle deg trygg på! <3

Canoro

13.12.2016 kl.20:26

Som ung mann vil jeg be dere jenter om å la ting være som de er der nede. Noen liker det ene mens andre liker det andre. Dere blir aldri perfekte uansett for det finnes ingenting som er perfekt. Man er bra nok som man er. Personlig liker jeg alle slags former og fasonger der nede ☺ jeg tror jeg hadde blitt litt skuffa om noen fortalte meg at de hadde utført operasjon der nede for noe så tullette. Legg kompleksene i skuffa og vær slik du er, det er det som gjør deg så flott.

13.12.2016 kl.21:28

Er en 18 år gammel jente som har i 2 år nå faktisk vært veldig glad i mitt eget underliv - det som er så underlig og flott er at jeg nå aldri ville ha byttet utseendet på vaginaen min noensinne. Selv for en av de porno-fittene;)

13.12.2016 kl.22:48

er 20 år, og har selv i mange år, vært plaget med underlivet mitt.. var med en fyr i 3 år, og jeg lot han aldri gå ned på meg i løpet av disse årene pga dette.. vet at mye handler om tillit og slikt.. men vet ikke om jeg er villig til å vente på en person, som kan ta flere år, for å bli fornøyd.. Har bestilt en operasjon for det i tillegg. Operasjonen er i februar. Har tenkt til å avbestille pga kostnadene. Vil i grunn bruke pengene på noe annet, men vil også føle meg vel nedentil, er så lei av å ikke føle det. Selvfølgelig er det oppturer og nedturer, der jeg tenker at alle er forskjellige, kan leve med dette osv, men så går det fort over. Jeg er så usikker.. usikker på om jeg kommer til å angre, og om hvis jeg finner en fyr, og om han kommer til å føle meg trygg eller ikke. Har vært usikker i så mange år, at jeg ikke lenger vet om hva som er verdt eller ikke. Er det verdt å vente på en potensiell kjæreste som kan ta måneder eller år for meg å få, eller ta denne operasjonen, selv om det koster mye?

scorpiogirl

13.12.2016 kl.22:57

Anonym: Jeg vet akkurat hvordan du har det. Hadde nok helt sikkert tatt operasjonen selv for mange år siden om jeg hadde pengene til det. Jeg kan nesten ikke si hva som er rett for deg. Men visste du at kvinner med litt størrelse på kjønnsleppene får lettere orgasme? Jeg har lest det, vet jo ikke helt om det stemmer, men de fylles jo med blod når man er tent. Har visst med det å gjøre. Men du er ung, enn å vente litt ihvertfall. Se det an noen år kanskje. Jeg er ihvertfall glad for nå at jeg ikke har tatt den operasjonen. Men jeg skjønner deg, det er trasig å ha det slik. Lykke til, uansett hva du velger.

Elskeren til Scorpiogirl

14.12.2016 kl.14:38

Til jent på 20 som vurdere oprasjon. Jeg vil på det sterkeste fraråd deg å ta den operasjonen!

Ja, det kan ta mange år til du treffer "den" som du stoler på. Stoler nok på, til å åpne øynene din slik at du ser at du faktisk er helt perfekt nedentil slik du er!

Takk og lov at Scorpiogirl ikke gjode det inngrepet. Gud så glad jeg er for det. Du aner ikke. Det er for meg helt ubegripelig at hun overhode har vurdert det. Ho har ei lita, søt, vakker, fantastisk fitte. Blir oppriktig trist over at ho, å komplett uten grunn, var på vei å gjør dette inngrepet.

Tar meg selv i at Ego'et mitt, av og til, syns det er litt digg at Scorpiogirl nærmest har "spart seg" for meg. Skøyer med ho å sier, spøkefult ment selvsagt, den perfekte fitta di har venta på meg alle disse åra. Mens jeg kanskje kliper ho kjærlig bestemt rundt rumpeballan, presser ho inntil meg å kysser ho, å smile frekt til ho! Til jente på 20 vil jeg si at Scorpiogirls bekymring var helt uten grunn. Men objektivt forstår jeg jo at dette, uansett hvor reelt, har vært vældig vondt for Scorpiogirl i mange-mange år. Føler en det vondt, så er det jo vondt. Så sånn sett er det jo reelt.

Kanskje du kan snakk litt med Scorpio via mail. Å få noen råd og tips om hvordan å være fornøyd med deg selv slik du er?

scorpiogirl

14.12.2016 kl.15:39

Elskeren til Scorpiogirl:
:)

Tor

14.12.2016 kl.19:17

Synes dere jenter skal ta dere mer selv på alvor og innse at dette er normalt. Ta en tur på badet og se dere i speilet, gå deretter inn på soverommet med et mindre speil og se på dere selv. Uansett hva dere ser så synes vi menn at det er både vakkert og opphissende.

Vi er nå en gang sånn at kuk er kuk og fitte er fitte, selv om enkelte av oss foretrekker bollemus fremfor *leppemus* om jeg får si det slik. Jeg for min del gir blanke hvordan den ser ut. Jeg er sammen med "hele pakka" ikke ett kjønnsorgan for å si det rett ut. Samme gjelder pupper: Dere har det dere har og ikke alle skal forvente å være puppemodell eller modell i det hele tatt.

Vær dere selv, aksepter den dere er så skal jeg akseptere deg som du er. Jeg er ikke opptatt av kuken min, den er der og kan brukes. Men aksepter meg for den jeg er, på samme måte som jeg aksepterer deg.... Det er det kjærlighet handler om :)

Til sist: ja, jeg har skjønt artikkelen ;)

Sanne Hagen Småvik

15.12.2016 kl.03:19

Vil starte med å si at du er veldig flink å skrive.

Vil fortsette med - du er perfekt akkurat som du er ! Til alle dere damer, med komplekser for kroppen og utseendet sitt, du er god nok akkurat som den du er! Og helt ærlig, gutter tenker ikke på sånt, om han har tatt deg med i senga, og det er en connection imellom dere, så vil han ha lyst på deg uavhengig av hvordan du ser ut nedentil. Så lenge du er hygenisk, og vasker deg daglig, før og etter sex, så er det ikke så nøye hvordan du ser ut.

Jeg er en dame som har hatt ett og annet forhold, og et og annet tilfeldig ligg - som jeg ikke angrer på, og selvfølgelig noen jeg angrer på...

Jeg hadde også komplekser når jeg var yngre, jeg har bollemus, ganske stor bollemus... Det gjorde det ubehagelig for meg å gå i tights og trange bukser, for alle kunne se at jeg har bollemus. Tenkte jeg. Og om noen så det så var jeg ikke lengere ''perfekt''.

Men så ble jeg 18, og fikk skrevet min første kontrakt som undertøysmodell. Og jeg innså det at det har faktisk ingenting og si, det som har noe å si er at man har selvtillitt, tillitt til seg selv.

Det handler om å lære seg positiv tankegang! Legge alle bekymringer bort, leve, her og nå! Og mens du lever så skal du leve for å ha det bra, både med deg selv og alle du møter på din vei. Det er alt for mange som lider av stress i dagens samfunn. Mennesker i 2016 er så lattelig kontrollerte av kroppspress, penger, status, materialistiske greier, elektronik og visuelt dopmiddel.

Alle er vi ulike, og det er nettopp det som gjør mennesker så spennende. Nyt forskjellene i hverandre, og gjør det som gjør deg lykkelig - uten å tenke negativt. Og det er en kunst, men alt kan læres. Enda en ting som er utrolig interessant med mennesker, vi kan lære oss alt. Inkludert å kontrollere våre egne tanker. Neste gang du hører noe om kjønnsleppene dine i hodet ditt , så vil jeg at du skal rope ut at du elsker kjønnsleppene dine, og kroppen din , og alt med deg selv. For det er det som gjør deg unik ! <3 Og det skal du gjøre hver gang du tenker negativt ang deg selv. Til slutt snur hodet ditt seg om, og det er hva du hører. Du er perfekt akkurat slik du er ;)

Håper du får en bra Jul, med masse Oralsex og Lek, kjøp noen leketøy som kjæresten kan få bruke på deg. Ta på deg noen røde sexy strømper og en nisse lue. Hør så på ''all i want for christmas is you'' , mens du vrikker litt på rumpa for han. Det kommer til å være den beste gaven han har fått noen sinne.

God Jul Damer - og dere herrer som leser her inne også :)

scorpiogirl

15.12.2016 kl.06:41

Sanne Hagen Småvik: Takk for det, og takk for en flott oppfordring:)

Pelle

15.12.2016 kl.11:18

Elsker lepper som henger litt utafor. Når jenter blir kjønnsmodne, skjer dette med de fleste. Det er forskjellen på pedo-mus og voksen-mus.

Ikke operer, vær så snill.

bloggare på icedaniel.se

16.12.2016 kl.21:20

Jättesnygga !

Mariael

19.12.2016 kl.16:27

Jeg vet ikke helt hvordan forklare der men vær for guds skyld sjeleglad for ytre kjønnslepper. Men jeg vet ikke hvordan det er å ha det. Så jeg vet ingenting.

28.12.2016 kl.01:06

Du må fortsette å skrive 🤗🤗🤗

scorpiogirl

02.01.2017 kl.02:10

Anonym: det skal jeg:)

Tesse

29.12.2016 kl.00:03

Skriv flere innlegg 😃❤❤

scorpiogirl

02.01.2017 kl.02:10

Tesse: Skal fortsette å skrive:)

Skriv en ny kommentar

scorpiogirl

scorpiogirl

36, Trondheim

Send meg gjerne en Mail om du vil spørre om noe. scorpiogirlc@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits