Prinsesse i mørket- Sex ombord

 

"Jeg hadde tre slike mega intense dype orgasmer i natt. Sånne som går i hele kroppen. De varer lenge og det er som om jeg surfer på toppen av en bølge. Alle orgasmer er deilig. Men av og til kommer disse orgasmene, ekstremt intense!"

 

Bloggen til Scorpiogirl ligger minst et halvår bak i tid. Men jeg vil hoppe frem til nåtiden, til noe som skjedde for kun et par dager siden. Dagen etter sendte hun meldingen over. Det var så vakkert. Jeg hadde helgevakt og det var lørdagskveld ombord. Da fortøyer vi, og legger stilt for dagen, tidligere enn øvrige dager. Til kai i den lille bygda Scorpiogirl bor. Hadde chattet med Scorpiogirl jevnlig den dagen. Hun ville komme om bord, men viste ikke helt når hun kunne komme seg løs hjemmefra. Jeg var egentlig ganske trøtt. Så la meg tidlig. Sa til Scorpiogirl:
«Jeg lar døra stå ulåst. Sover jeg, er det bare å låse døra på lugaren min etter deg, når du kommer. Jeg holder køya varm for deg imens" - skrev jeg før jeg slo av lyset.

Litt utpå natta livner jeg plutselig, i halvsovne, av at det går stille i døra og den låses. I drømmeland syns jeg å høre noen kler av seg. Kanskje ei dungeribukse, med belte, som trås av og ned på dørken? Jeg sov videre litt, tror jeg. For plutselig, halvvåken igjen, av at det kryper ei naken deilig liten prinsesse inn under teppet til meg. Hun åler og slynger den myke nakne kroppen sin rundt meg. Begynner å kysse meg lidenskapelig. En liten nymfe så deilig. Jeg våkner gradvis, mer og mer, som fra en drøm og til en ny. Kysser henne tilbake. Merker prinsessa skjelver og dirrer, så kåt, der hun ligger tett omslynget og puster tungt. Scorpiogirl tar målrettet tak rundt pikken min. Kjenner på den, holder den, i den lille hånda si. Begynner å runke pikken sakte. Den er i hvertfall våken. Jeg tar godt tak rundt prinsessa. Holder henne hardt inntil meg.  Må klype henne, med ene hånda, hardt i en rumpeball. Som om å sjekke at jeg ikke drømmer. Kosejenta er definitivt ekte, konstaterer jeg, mens jeg med varme våte lepper kysser hennes deilige brystvorter. Scorpiogirl er alt i full fyr, merker jeg. Scorpiogirl er som en liten tiger, og jeg er visst bytte hennes!  

Plutselig skrever hun målbevisst over meg, byttet sitt, og sitter oppå meg. Scorpiogirl stirrer på byttet sitt i mørket, strekker sakte hånda ned mellom skrittet sitt og tar et godt grep rundt den stive kuken min. Jeg er knapt borti henne før hun begynner å stønne. Hun gnir pikkhodet mitt mot sine deilige skamlepper og sin våte klitoris. Før hun med fast grep fører den sakte opp i seg. Hun senker seg ned og trer seg på den stive kuken min. Den glir sakte opp i henne. Jeg må kna og ta på henne. Hun rir meg som ei gudinne. Ei prinsesse i mørket. Tar ikke lang tid før hun kommer første gang. Helt aldeles nydelig. Det skal bli utallig flere av dem ila natta. Og selvsagt ikke bare med henne på øverst.

Men øverst sitter hun i starten. Rir ut den ene etter den andre orgasmen. Det slår meg plutselig, et kort øyeblikk, de første gangene vi møttes. Da likte hun ikke å være øverst. Fordi, ifølge hun selv, var hun ikke flink til det. Jeg husker, den gang da, ei usikker og forknytt jentes famlende forsøk på å være øverst. Måtte lære henne opp. For jeg hadde jo skumle hensikter om å fylle henne opp, på en måte hun aldri hadde opplevd. Hvor det å sitte oppå meg er en av ingrediensene, for å si det slik. Det er mange måneder siden nå. Se på sex gudinnen min i dag. Så fantastisk hun har blitt. Jeg elsker henne, hemmelig, den uskyldige lille jenta som trollbinder en bad boy så hardt. Jeg ligger der, som så mange ganger, full i beundring for denne gudinna. Hun er en hemmelig orkidé, som har sprunget ut i full blomst med nye skudd hver dag nå. Ei selvsikker erotisk vakker kvinne, som nå vet å tar for seg. Hun lyser opp lugaren i mørket med sin seksualitet. Som en supernova. Ei prinsesse i mørket.

 

Elskeren.

 

3 kommentarer

Siri

11.10.2016 kl.16:45

Du skriver godt:) Deilig lesning.

Caroline

12.11.2016 kl.22:52

fin blogg du har :D

scorpiogirl

13.11.2016 kl.18:16

Caroline: Takk:)

Skriv en ny kommentar

scorpiogirl

scorpiogirl

36, Trondheim

Send meg gjerne en Mail om du vil spørre om noe. scorpiogirlc@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits