Analsex for første gang- Ikke alltid rosenrødt.Analsex for første gang ? Ikke alltid rosenrødt! 

«Toppen av et isfjell»
Elskerinna mi, supernova, min lille blogger, skrev for en tid tilbake om analsex. Flere har sent henne personlige meldinger tror det er fantasi. Det er det altså ikke. Sann historie. Jeg vet, for jeg var der også. Om noe, så er bloggen hennes kun toppen av isfjellet. Ofte har vi sex i timevis. Selv lang velskreven blogg ville ikke være i nærheten å sette sterke farger nok til å male det helhetlige befriende bildet. Overbærende sagt kanskje, men det er ærlig og sant. Noen har spørsmål om analsex. Supernova har to jobber og barn. Rekker ikke alltid svare, selv om hun er vennlig og omtenksom av natur. Hun er ei heller sexolog. Jeg vil avlaste supernova med også å skrive et innlegg. Jeg er heller ingen sexolog. Så innlegget er ikke ant en subjektive erfaring og råd. Får leses og tolkes deretter. 

«Oppdagelsesreisen».
Som tidligere skrevet, supernova er en ganske uskyldig dame. Som har ofret andre all tid, og seg selv lite, i mange år. Alltid den snille jente. Så traff hun en «bad-boy». Sånn startet hennes oppdagelsesreise og utforsking av tabu fantasier. Hennes valg er dristig. Det er fantastisk å få ta del i supernovas reise, hvor hun blir stadig mer bevist og komfortabel, og nyter, sin vakre seksualitet. Fordommene er sikkert mange. Fra de som elsker å bruke sosiale medier som sin politisk korrekte selvglorifiserende diskusjonsarena. Døm da heller meg. Er fullstendig klar over min tilsynelatende promiskuøse adferd og forhistorie.  

«Tips om analsex , første gang». 
Nøkkelen til god analsex første gang er tillit. Spesielt for den som mottar. Det viktige er at det er med en partner du stoler så mye på, at selv om det skulle komme litt smuss eller lukt gjør det overhode ingenting. Du må være trygg på det. Videre at det er med en som gjør det riktig. Gjør en det rett, og er skikkelig tent, kan det være en fantastisk kombinasjon av noe deilig intimt, samt et sexy krydder til variasjon. Analsex kan være spennende å trekke inn i sexlivet. Den deilige følelsen kan like gjerne være en intens og varm tillitsfølelse i hjerte, samtidig som en litt rampete frekk ting.  Jeg gjorde det slik med Supernova første gangen hennes, jeg koset og kjærtegnetrumpa hennes mye først. Ertet den lenge med tunga. Før en lillefinger med masse glidekrem forsiktig og sakte gled inn. Sakte og forsiktig. Etterhvert gikk jeg over til å bruke pekefingeren. Selvsagt mye glidekrem, mens jeg stimulerte klitoris med andre hånda. Ga henne mange deilige komplimenter. Man kjenner når muskelen begynner å slappe av, og en hører selvsagt etter stønnene. Viktig for meg at første gangen hennes ble perfekt. Selvsagt. Så når jeg forsiktig pressa inn pikken, og supernova rykket i smerte ble jeg kjemperedd. Er alt ødelagt- frykta jeg? Heldigvis ba hun meg ganske umiddelbart om å prøve igjen. Den andre gangen gikk det fint. Etter hvert var hun helt fantastisk. Faktisk så imponerende fantastisk, at jeg anser det som gangen jeg virkelig oppdaget Supernovas lenge gjemte eventyrlige seksualitet. Vi har nå masse deilig analsex. Supernova kommer lett, nå flere ganger, ved analsex. Men vær obs. Alt er ikke alltid rosenrødt. Jeg har ved flere anledninger fått urinveisinfeksjon. Til og med så alvorlig en gang, at jeg våkna på natta og tissa blod. Det var rødere en rosenrødt. Så en kan si, spøkefullt, men dog alvorlig meint, analsex er ikke alltid rosenrødt. Supernova fikk også nylig et lite rift inne i rumpa. Vi tror kanskje av en negl eller nå slikt. Vi ble litt ivrig, som ikke uvanlig. Jeg sleiket Supernova, samtidig som jeg instruerte henne til å brukte massasjestav mot klitoris, imens jeg mot slutten hadde tre fingrer inni henne da hun kom. Vi slurver også av og til med kondom i kampens hete. Vi blir ofteså kåt og ivrig, at rasjonell fornuftig tankegang drepes av hjertehamrende svettedrivende begjær som berusende hogger i tinningene. Lett å glemme da. Men vil generelt egentlig anbefal kondom ved analsex. Det er også lurt å være nøye med renslighet. Som å skylle og vaske seg etter analsex. Et godt tips er også å tømme seg før analsex. Her fins flere muligheter, dersom en vet på forkant og vil være føre var. Men det er nesten et eget innlegg bare det. Dersom interesse, send Supernova PM, så kan hun/jeg skrive eget innlegg om det evnet en gang. Det beste med å tømme seg, er at da slipper du å bekymre deg for uhell. Selv om en stoler helt og holdent på hverandre, er det lettere å slappe av og kun nyte da. 


«Det deilige forplay mot trekant»
Bloggen til Supernova ligger et halvår på etterskudd, minst, i forhold til hvor hun er i dag på sin seksuelle oppdagelsesreise. Vi snakker mye om fantasier og tabu. Både generelt, men også under sex. Spesielt jeg snakker mye dirty når vi har sex. Før hun hadde hatt analsex, kunne jeg hviske hva jeg skulle gjort med henne dersom jeg hadde en ekstra pikk til disposisjon. Snakke dirty om at hun ble fylt med kåt mannfolkpikk i både rumpa og fitta samtidig. Fire mannfolkhender som befølte hele kroppen hennes. "Tenk deg to stive mannfolk kuker som knuller deg, i begge hull, mens du ligg klemt mellom to svette kåte mannfolk kropper som knar og beføler deg over hele den deilige sexy kroppen din. Til du kommer i en sinnsyke orgasmer" - kunne jeg for eksempel hvisk i øret hennes, mens hun lå i mine armer nær orgasmen. Jeg snakket mye, gjør det enda, om den fantastisk sexy rumpa hennes. Som er helt fantastisk sexy og oppriktig fortjente kompliment. Etterhvert nøt hun den oppmerksomhet. Solet seg i stolt glans når jeg koset med den. Kysse den. Etterhvert også la tunga mi kjærtegne, leke, og erte den. Det var en prosess hvor Supernova gradvis ble bevist på sin seksualitet. Hvor hun gradvis ble mer og mer komfortabel med den vakre deilige rumpa si, og lærte seg å elske at jeg faktisk forguder den. Så kom plutselig dagen som gjengitt i innlegget hennes, hvor hun selv overraskende ba meg om å gjøre det. Som for øvrig var første steget mot fantasien trekant med ekstra mann.  Et innlegg som kommer på bloggen senere. Trekant med både ekstra mann, og ekstra kvinne, er blant tabufantasiene. Avtalen er jeg skaffet ekstra mann. Mens Supernova sjekker opp dama selv. Det kommer til å bli et fantastisk deilig innlegg på bloggen hennes det også en dag.      

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

scorpiogirl

scorpiogirl

36, Trondheim

Send meg gjerne en Mail om du vil spørre om noe. scorpiogirlc@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits