Sex på kjøpesenteret

Supernova har bedt meg om å skrive et nytt innlegg på bloggen sin, da hun har hatt det travelt i det siste og ikke har fått anledning til å oppdatere bloggen.

Jeg gikk og lengtet hver eneste dag, etter min fantastiske lille Supernova. Den sexyeste kvinnen dere kan tenke dere. Ikke lang tid etter at vi begynte å treffe hverandre, fikk jeg melding om at Supernova skulle til byen. Jeg hadde fri fra jobb. Så heiv meg i dusjen og dro inn til sentrum. Vi avtalte å treffes i et kjøpesenter.

I trappen opp fra parkeringskjelleren sto jeg og ventet. Og ventet. Føltes som jeg hadde ventet i en evighet, selv om det sikkert ikke var mer enn en 6-7 minutter. Tenkte det neppe var mye trafikk der den dagen, da det er en liten parkeringsgarasje. Hvor stort sett butikkansatte parkerte. Men glemte vel at det var førjulstid. Syns stadig det kom noen inn den tunge jerndøra fra garasjen.

Endelig kom lille Supernova trippende ned trappen. Rød i kinnene, noen handle nett og veldig elegant kledd for førjuls handletur. Vi smilte smånervøst til hverandre. Men det gikk ikke lang tid før vi omfavnet hverandre i et heftig kyss. Jeg holdt henne hardt inntil meg. Kjente den deilige lukten av mitt hemmelige lille gull. Den kalde vintersjøluften ute hang enda friskt igjen i hennes klær og hår. Blandet seg med hennes hete kropp, eksotiske parfyme og et svakt krydder av julestemning. Jeg dro inn lukten av henne. Fylte kroppen min med begjær og lengsel etter hennes deilige nakne varme hud. Der våre våte lepper møtes het, gjennom lidenskapelig tung pust. Hjertet hamret i brystet. Ørene på stilk som nervøse gaseller, på savannen, på vakt for å ikke bli overrasket og oppdaget. Plutselig hørtes skritt mot døren. Vi slipper hverandre raskt og lydløst. Rekker akkurat å snu oss fra hverandre å gå ett steg i hver vår retning før en mann kommer inn. «God dag Hr etternavn» sier han. Som om i dersom jeg hadde hett Olsen. «God dag Hr Olsen». Han sier faktisk Hr, selv om jeg er knapt førti. Flott. En kjenning. Ikke en nær, men dog. Han vet i hvert fall hvem jeg er. Det er det for øvrig mange som gjør i byen» God dag, Hr advokat sier jeg med et velmende smil og ikke så stiv kutyme. Å går ut døra han kom ifra. Venter litt. Og går inn i trappehuset igjen. Omfavner på nytt Supernova i et kyss. Jeg kjenner vi verker etter hverandre. Men det tar ikke lang tid før noen høres på tur ned trappehuset. På ny måtte vi bryte opp og ut av hverandres armer.

Jeg begynner å lete febrilsk i hodet etter løsninger. Så kommer jeg på en nødutgang. En trapp. I nordenden av kjøpesenteret. Det vet jeg fordi i en etasje er det et stort treningssenter, hvor jeg før var instruktør. Der trener jeg ofte og har nøkkelkort. Så jeg går der, låser meg inn og går ned den veien. Supernova lurer seg gjennom en etasje som pusses opp og frem til nødutgangsdøren. Hvor jeg venter og låser opp. Vi går ned. Helt ned. Vi kan høre arbeiderne og støy fra etasjen som pusses opp over oss.

Vi kysser hett og vilt. Dype kyss. Det er mørkt og skittent der nede. Likevel snur jeg Supernova rundt mot veggen, og drar buksen og trusen hennes ned på anklene. Kysser henne i nakken og fingrer den deilige våte fitten hennes. Den er varm og våt. Jeg drar ned buksen og trusen min. Tar et godt tak rundt pikken min og gnir den mot kjønnet hennes. Kjærtegner klitorisen hennes med pikkhodet mitt. Før jeg sakte kjører den inn og opp i henne. Føles som om jeg løfter henne på pikken oppetter veggen. Holder henne der. Før jeg sakte begynner å gli inn og ut av den deilige våte fitten hennes. Klyper Supernova i hoftene og knuller henne gradvis fortere og fortere. De hamrer og banker i etasjen over oss. Vi kan høre stemmene til arbeiderne. Men vi bryr oss ikke. Supernova stønner høyere og høyere. Jeg legger hånda forsiktig over munnen hennes når hun kommer for første gang. Hun rister i kroppen og skjelver i bena. Hun biter meg lett i hånden og puster tungt.

Sakte begynner jeg å gli sakte inn og ut av henne igjen. Sakte og deilig. Og igjen, gradvis, sakte men sikkert øker jeg takten i takt med stønnene til Supernova. Å igjen, holder jeg henne for munnen, da hun kommer for andre gang. Når Supernova kommer til hektene igjen, er det på igjen. Orgasmen hennes har så vidt ristet seg ferdig i den lille sexy kroppen hennes, når jeg for tredje gang begynner å la pikken min gli inn og ut av den deilige kroppen hennes. Igjen først sakte og dypt. Så intenst og deilig. Så deilig at den økende takten tvinger seg på gradvis. Ser på de sexy deilige perfekte rumpeballene hennes. Der pikken min forsvinner inn i henne. Fortere og fortere. Etter hvert skyter hun rumpa hardere og hardere mot kuken min. Hun hamrer fitta ned over den store stive slemme kuken min. Jeg blir så imponert. Drar Supernova i håret og kjører hardere og hardere på. Vi begge stønner. Det klapper mot våte kjønn. Fortere og hardere. Jeg begynner å prate dirty. Før det bare går over i « å gud, å gud», når jeg kjenner ilden begynner å bre seg som titusen ville hester og flammeslør som dras over hodet. Jeg pumper den varme sæden min dypt inni den deilige varme Supernova. Da kommer hun også, for tredje gang. Vi står der og kommer så kraftig sammen. Med bukse og truse ned på anklene i ett dirty nødutgang trappehus på et kjøpesenter i førjulstiden. Jeg kysser henne på ryggen og i nakken. Føler tiden kunne stått i ro.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

scorpiogirl

scorpiogirl

36, Trondheim

Send meg gjerne en Mail om du vil spørre om noe. scorpiogirlc@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits