Sex i bilen

 

Vi klarer ikke å slutte å møtes. Times vis med deilig sex. Men det er ikke alltid vi klarer å møtes i flere timer. En halv time er bedre enn ingenting.

Jeg var på fastlandet en liten tur. Vi hadde vært elskere i cirka tre uker. Jeg måtte handle inn noe til jul. Jeg sendte han en melding, fortalte at jeg var der. Hadde egentlig ikke sett for meg at vi hadde anledning å møtes.

Jeg gikk bare rundt og surret, kroppen brant, det dunket i underlivet. Jeg var så kåt. Jeg tenkte på den deilige sexen hele tiden. Han meldte meg, jeg har så lyst på deg, skrev han. Jeg ble enda mer kåt av å lese det. Jeg leste setningen om og om igjen. Kroppen min skalv. Jeg måtte ha han nå.

 Han kom med bilen sin, plukket meg opp i en sidegate og kjørte til skogs. Det var midt på dagen, det var dristig. Bare begynnelsen på dristigheten vår. Vi hadde sex i baksetet. Han knullet meg så deilig at tid og sted ble borte. Stønnene mine var høye og ukontrollerte, kroppen levde på en måte sitt eget liv. Adskilt fra hodet. Borte fra hverdagen.

Han elsker stønnene mine, de er hans drivstoff, de gjør han enda mer kåt. Han tenner på å gjøre meg kåt. Han er en gud med kroppen min. Det er så deilig at jeg har stønnet meg til tårer. Når orgasmene har blitt så mange og kroppen fortsatt vil ha mer, og mer og mer.  Flere ganger har det kjentes ut som om jeg skulle besvime.

Rutene på bilen var så dugget etterpå at det var umulig å se ut. Jeg tenkte sånn dugg bare var mulig på film.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

scorpiogirl

scorpiogirl

36, Trondheim

Send meg gjerne en Mail om du vil spørre om noe. scorpiogirlc@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits