Sex ombord

Jeg vil se deg i øynene når vibrasjonene sprer seg som et jordskjelv rundt. I bølger. I hele kroppen din. Å se skjelvet løfte deg i luften på Richters skala.

Kysse deg ømt og holde deg kjærlig tett. Når siste rest av skjelvet tviholder sine siste kramper i kroppen din. Når skjelvet slipper taket i deg, og du duver og flyter som et skip, på en rolig eksotisk flod. Da skal jeg gi deg et til.

Den kjekke kapteinen skrev dette, han skriver mye. Han skriver godt. Jeg blir kåt og glad av det han skriver til meg. Etter første gang jeg traff han visste jeg med en gang at jeg måtte treffe han igjen. Han hadde det likedan. Det gikk bare noen få dager før jeg igjen klarte å lure meg om bord, inn på lugaren hans.

Vi hadde sex i times vis. Jeg kan ha sex med han en hel natt. Eller en hel dag. Inne på lugaren hans er jeg et seksuelt vesen. Den seksuelle versjonen av meg selv. Verden utenfor døren hans blir ikke eksisterende. Jeg er i vår deilige seksuelle verden med hele meg. Jeg tenker ikke, jeg bare føler. Vellyst og intens deilig sex som får meg til sveve.

Jeg er som en båt som har ligget fortøyd, slik kan man beskrive det. Ingen vet om at jeg innerst inne har tabu fantasier, mange. For det snakker man jo ikke om. Hadde aldri tenkt å fortelle noen om de. Men så fikk jeg meg en elsker. Det var ikke planlagt. Jeg kan fortelle om fantasiene mine til han, det er ikke dumt, eller flaut. Han oppfyller hver eneste fantasi jeg ønsker å oppfylle.

Han løsnet fortøyningene mine. Viste meg og tok meg med inn i en verden hvor jeg blir helt i hans makt, jeg elsker det, jeg elsker den verden. Har blitt avhengig av den. Avhengig av det han gjør med kroppen min.

Én kommentar

Mister Nobody

07.08.2016 kl.03:23

wow.........

Skriv en ny kommentar

scorpiogirl

scorpiogirl

36, Trondheim

Send meg gjerne en Mail om du vil spørre om noe. scorpiogirlc@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits