Supernova


" Jeg vil gi deg en orgasme som er så kraftig, at den får tiden til å stoppe opp og jorden til å slutte å snurre". Elskeren min skrev dette til meg. Jeg elsker den setningen. Han har gjort det også, gitt meg det. Mange av de.

Kroppen min vrir seg i bølger av vellyst. Følelsen er dyp og intens. Hvert dype støt han gir meg sender meg mot toppen av bølgen. Veien dit er elektrisk og altoppslukende. Kroppen har tatt over. Fortøyningene er løsnet. Det eneste jeg registrerer er lukten av kroppen hans, lukten av sex og den deilige sensuelle følelsen.

Jeg har nådd toppen av bølgen, det kan nesten ikke beskrives. Jeg surfer på toppen av bølgen, lenge. Mye lenger enn jeg trodde var mulig, mange minutter. Noen av de deiligste minuttene jeg har opplevd. Den orgasmiske eksplosjonen jeg sendes ut i er overveldende. Den tar tak i hele kroppen min med en intensitet og styrke som får meg til å tro at jeg er i himmelen. I sexhimmelen. Der svever jeg rundt som en supernova. Jeg går i bane i mitt seksuelle univers.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

scorpiogirl

scorpiogirl

36, Trondheim

Send meg gjerne en Mail om du vil spørre om noe. scorpiogirlc@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits